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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
04/12/2023 |
Data da última atualização: |
04/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NASCIMENTO, W. M. O. do; GATTI, L. A. P.; DIAS, A. F. |
Afiliação: |
WALNICE MARIA O DO NASCIMENTO, CPATU; LUCAS ANTONIO PINHEIRO GATTI, UNIVERSIDADE FEDERAL DO PARANÁ; ALEX FELIX DIAS, UNIVERSIDADE FEDERAL RURAL DA AMAZÔNIA. |
Título: |
Alporquia em plantas de cajazeira. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
MT Horticultura, v. 8, n. 1, p. 7-9, 2022. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Cajá; Propagação Vegetativa; Spondias Mombin. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1159105/1/Alporquia.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
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Volume |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
17/02/2005 |
Data da última atualização: |
03/08/2017 |
Autoria: |
BORDIGNON, J. R.; NAKAHARA, K.; YOSHIHASHI, T.; NIKKUNI, S. |
Título: |
Hydrolysis of isoflavones and consumption of oligosaccharides during lactic acid fermentation of soybean milk. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
JARQ. Japan Agricultural Research Quarterly, Tsukuba, v. 38, n. 4, p. 259-265, Oct. 2004. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aiming to select suitable strains of lactic acid bacteria for producing yogurt-like functional food from soybean milk, the fermentation properties of 14 lactic bacterial strains belonging to genera Bifidobacterium, Lactobacillus, Lactococcus and Streptococcus were evaluated using soybean milk as the culture medium. All 14 strains examined were able to grow in soybean milk. Twelve out of the 14 strains lowered the pH of the medium and produced lactic acid. Tested strains showed a variety of consumption patterns of oligosaccharides and hydrolyzing capacity of isoflavone glucosides. Three strains, Bifidobacterium breve JCM 1192, B. bifidum JCM 1255 and Lb. casei subsp. rhamnosus IFO 3425 exhibited the most promissing results. These strains could hydrolyze both daidzin and genistin to corresponding aglycones, and consume raffinose and stachyose in addition to lowering the pH and producing lactic acid. |
Thesagro: |
Leite; Soja. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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